Tulení

Tulení

Ze závitů srdce vymeť,
pavučiny zmrzlých dnů.
Rety na mě lásko vykveť,
dřív než znovu prochladnu.

Pojď mě ještě taky hřát,
celým tělem hezky z blízka.
Nechej ve mě oheň vzplát,
blázen s duší prosebníka.

Otupíme bystrou mysl,
požíváním úsměvů.
Blázen by se nepřitiskl,
ve světle těch výjevů.

Já za čárou nezůstávám,
co intimní je hranicí.
Poblouzněn nás prozkoumávám,
motýl v břiše tančící.
Autor petrzal, 10.01.2024
Přečteno 101x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Marťas9, Psavec, o3_gambit, zde.neck, Vivien, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí