"Láska"

"Láska"

Anotace: takhle ji vidím já. Díky za komentáře.

Co je to Láska?
Každý se občas ptá,
jen málo z lidí,
však odpověď zná.

Láska je slůvko,
které krásně zní.
Láska je plná emocí
a spousty sladkých vyznání.

Láska je šťastný smích
i usedavý pláč.
Je radostí v očích Tvých,
když polibek mi dáš.

Láska je jako plamen,
co žárem srdce spaluje.
Láska je velkou bolestí,
když jeden druhému se vzdaluje!

Láska je výlet do neznáma,
kterým se každý ubírá.
Láska je krásnou nemocí,
však i na ní se umírá!
Autor čertíček24, 02.04.2007
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá. Dal bych 90, ale to nejde.

02.04.2007 22:16:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí