Stále budu si připomínat naši lásku ...

Stále budu si připomínat naši lásku ...

Anotace: Zrada bolí ...

Kdyby jen slzy byly smíchem,
Kdyby jen noc byla dnem,
Kdyby jen mé motlitby byly vyslyšeny ...

Snažila jsem se v každé bouři najít duhu.
Byl jsi jako anděl,
Kterého mi sneslo samo nebe.
Teď našel jsi si jiného bejbíska,
Ten mi tě teď bere ...

Tam kde jsi býval,
Teď už nic není.
Došla mi řeč,
Proč tak to teď chodí?

Tvá zrada roztříštila mé srdce na miliony kousků.
Měla bych tě nenávidět,
Ale proč to nejde?

Každý kousek srdce stále miluje toho anděla,
Kterého před lety sneslo mi samo nebe ...

Stále budu si připomínat naši lásku ...
Autor Poupi, 02.04.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-( .....smutňunká...

05.04.2007 18:19:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí