Dej naší lásce šanci, prosím ...

Dej naší lásce šanci, prosím ...

Anotace: ...

Není to legrační,
Jak náš čas prchá tak rychle?
V jeden okamžik jsi šťastný
A v ten druhý smutný ...

Když je život tak krátký,
Proč nám nedáš šanci?
Proč nedáš mi šanci,
Abych ti ukázala, že má láska je upřímná…
Proč nedáš mi šanci, abych tě milovala?
Než nám čas proteče mezi prsty ...

Když jsi v mém náručí,
všechny sny se splní.
Když nejsi poblíž,
Nevidíš slzy které pláču.
Jsou kvůli tobě, jelikož nejsi se mnou.

Dej naší lásce šanci, prosím ...
Autor Poupi, 02.04.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky Andílku, děkuji za komentář a za bodíky! Na zklamání láskou není věková hranice - bohužel :-(

10.04.2007 09:53:00 | Poupi

Je moc hezká poupátko nebo jak ti mám říkat...Taky jsem se hodně zklamala v lásce víc než dost na můj věk. Jinak díky ža pěkný komentář

04.04.2007 12:49:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí