zmizELA

zmizELA

Na malé kudrlince,
houpu se v tvých vlasech
Spouštiím se pak dolů lehce,
jsem rád, že mě chápeš.
Zmizela si mi, už v těch dávných časech.
Snad i ty, co miluješ najdeš.
Tvůj hluboký nádech...
Neříkej nic
Běž kam srdce tě volá
krásně se díváš moc se mi líbíš chtěj vic
život Ti neodolá.
Poslední polibek než zmizíš
Mnami, chutnáš po lásce.
Kde letíš teď?
Má mysl zůstává v otázce.
Autor zde.neck, 16.01.2024
Přečteno 85x
Tipy 13
Poslední tipující: Rafinka, Dračí, Psavec, BArBArKO, Fialový metal, o3_gambit, Stanislav32, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má mysl se taky pořád ptá...
Jen zřídka kdy mi oddechnout dá
od otázek...

16.01.2024 00:59:38 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí