Protijed proti lásce...

Protijed proti lásce...

Anotace: Opět radikální řešení, zásadně nedoporučuji...

Půjdu a možná se zastavím u cedule:
"Pozor, padá kamení.",
ze vzduchu ucítím vůni levandule,
prohledám pár starých stavení.

Na lásku budu pak hledat protijed,
nebo snad vakcínu v lahvičce,
svou žluč mi poskytne medojed,
pro rulík zajdu si k babičce.

Vraní oko na dortu třešničkou,
po radě vědmy rázem se stane,
počkám jen chvíli maličkou,
studené budou tvé dlaně...
Autor prostějanek, 02.04.2007
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí