Bolestná změna

Bolestná změna

Anotace: Nebojte se změny. Pokud se budete bát změny, zůstanete na místě a nikdy nezjistíte, co by bylo, kdybyste něco změnily.

Bolestná změna

Zakletý čas
Zakletá doba
Zakletý den
Co jen dělat
Když se všichni otáčí
Nikdo mě nechce znát
Nikdo mě nechce políbit
Nikdo mě nechce vidět
Avšak jednoho dne
Se na mě někdo podíval

Nádherná je
Rozumná je
Dokonalá je
Mé srdce v plamenech lásky hoří
Srdce laskou rozpínající se
Jenže co když je to jen iluze
Svět nebyl nikdy dobrý
Proč tu vlastně jsem
Budu pro ni vůbec dobrý?

Srdce láskou zhasínající
Světlo lásky pohlceno je
Tma se tvoří
Temnota se vznáší
Ona lásku stále přináší
Avšak mé iluze to ničí

Bojující emoce
Temnota a láska
Kdo z vás vyhraje
Strach z něčeho co není
Objevuje se
Co když mě opravdu někdo chce
Co když je to jen iluze
Jenže mě nikdo nechce
Nikdo mě nechce znát
Nikdo mě nechce políbit
Nikdo mě nechce vidět

Zavírající se světelné brány
Jež změnu nesly
Avšak nepřinesly
Život mohl býti jiný
Ona mrtvého ho našla
I se svým životem se rozešla

Autor Sarem, 19.01.2024
Přečteno 118x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jiří I.Zahradník, Anfádis, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí