Krátká chvíle

Krátká chvíle

Anotace: nikomu do toho nic neni

Byl jsi se mnou jen krátkou chvíli,
teď na tvém hrobě tancují již víly.
Nezemřels doopravdy však pocit mám ten samý,
je konec nás dvou umřels uvnitř mé hlavy.

Vzpomínat na tebe budu "příteli",
o mrtvých jen dobře všichni mi říkali.
Natrhám pro tebe bílé lilie,
hodím je na hřbitov déšť je zalije.

Kam chodit oplakat dávnou vzpomínku,
uhořels na prach ve zlovolném plamínku.
Zlé ruce tvé tělo na kusy trhají,
můžu tě milovat,ale jen potají.

"Je konec", jak trpce ta slova chutnají,
tvé činy do mě nože bodají.
Milostivý soumrak krajinou proletí,
pohltí všecičko, na duši prokletí.

Sladký spánek zapomenout dá,
však rána ty bývají zlá.
Vždy když procitnu na tebe vzpomenu,
otřu slzu, do pelechu zalezu.
Autor Roxan, 02.04.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí