Měsíc

Měsíc

Anotace: Máme toho tolik společného.. /Vím, že to zrovna rýmem moc neoplývá./

Měsíc svítí a já strádám,
přemítám a smutním.
Byla jsem vždy rozhodnutá,
že Ty jsi ten jediný,
že Ty budeš Slunce mého vesmíru.
Avšak náhle je tu změna.
Ty jsi tu a já tu nejsem.
Ty jsi ten, co chce a já co nechce.

On je jako já.
Přetvářku on dobře zná.
Na tváři má úsměv,
ale přesto všichni vědí,
že tak to přece není.
Proč jen to oba děláme,
proč jsme oba tak smutně šťastní?
Proč nedáme najevo své city
a neřekneme tomu všemu DOST?!
Autor Bechy, 02.04.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí