MÁMINY PRSA

MÁMINY PRSA

Anotace: štěstí...

foto: Anastasia

 

jsem tak rád
že právě prsa tvojí mámy
ti tak zachutnaly

jste tak krásné
vy dvě holky moje

ty když z mámina prsu piješ mlíčko
a máma pak, když jí prsa zvedaj tričko

vybral jsem dobře tehdy v létě
když nám naši mámu zbalil jsem na výletě

a teď už spinkej
ty naše holčičko

najednou mamina stála vedle mě
vzal jsem jí okolo ramen
políbil
a rukou jí zase zajel pod tričko

 

 

 

 

 

 

Autor mapato, 21.01.2024
Přečteno 103x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Marťas9, twisted.wicker, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí