Už si blízko

Už si blízko

Anotace: -

Už si blízko

Kráčala cestou mliečnej dráhy
krásna spanilá
celý priestor bol pri nej nahý,
keď sa tu láska zjavila.

Teší sa, keď úsmev má na tvári
radosť vidieť na líci
urobí čáry máry
v spomienkovej pohľadnici.

Na nebeských perinách zaspávala
bol to snáď hviezdny ovál
čo všetko nám dala
to som jej obetoval.

Zaspi vo mne láska tiež
chrapot hlasitý
do večnosti so mnou bež,
kde som ja si i ty.

 

Autor IronDodo, 23.01.2024
Přečteno 139x
Tipy 25
Poslední tipující: Iva Husárková, RadekČ, Frr, Fialový metal, zde.neck, o3_gambit, martinaV, Ondra, Rafinka, Matahaja, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí