Vzývání

Vzývání

S nadějí vzývat lásku,
chtít dát vše na oltář její,
uzavřít s životem podivnou sázku,
riskovat zklamání, když city neuspějí.

Tobě patří má první myšlenka po probuzení,
Tvá je i ta poslední před náručí spánku,
Tobě bych chtěl dát všechny duše pohlazení,
s Tebou chci otáčet života za stránkou stránku.

Nechci však ublížit, vzpírat se dění,
city své musím v srdci svém tajit,
před všemi zamčené halit to snění,
cestičku k lásce Tvé teprve najít.

Nosím však na duši nadêji,
že znáš ten můj hluboce ukrytý cit,
že nikoho na světě já nemám raději,
tu touhu pevně Tě obejmout a políbit.
Autor Konipásek, 24.01.2024
Přečteno 154x
Tipy 27
Poslední tipující: Alala, Veru, Amarylka, Jarunka, Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, Anfádis, Rafinka, cappuccinogirl, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná.

03.05.2024 04:25:27 | Alala

Wau nádherné, vážně.S úctou Liora

04.03.2024 23:16:35 | Tóny duše

Děkuji moc

05.03.2024 04:51:50 | Konipásek

Je hezké mít naději.

24.01.2024 11:00:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí