Tvé oči jsou brána do nebe

Tvé oči jsou brána do nebe

Anotace: Epická báseň

Tvé oči jsou brána do nebe

Tvé oči jsou jak brána do nebe co mi otevřeš
Všechny lži na světě co mi zapřeš
Tvoje oči jsou dávka morfia,co mi natáhneš
Tvůj klid co mi dáš,
Tvůj klín co mi dáš
Tvoje touhy
Tvoje Vášně
Tvoje srdce
Tvoje ruce
Tvoje trápení
Tvoje mazlení
Tvoje líbání
Tvůj svět co mi nabídneš
Tvoji vůni,Tvoji chuť,Tvůj život i Tvoji smrt, nekonečnou samotu
Já nechci dál, nechci nic, nechci víc než další dávku Tebe,
sametově modrého nebe,
další dávku morfia co mi natáhneš

Bojím se žít bez Tebe
Bojím se umírat bez Tebe

Jak lehko se mi teď bude umírat u Tebe
Díváš se mi do očí, už přišla ta chvíle?
Díváš se mi do očí, morfium zabírá,
poslední míle, poslední vteřina, poslední přání

Tvé oči mě zachrání
Tvé oči mě převezou
Na druhou stranu řeky za ní
Za láskou
Za Tebou
Za další dávkou morfia, co mi natáhneš.
megalo@email.cz
Autor Megalo'R, 03.04.2007
Přečteno 1009x
Tipy 2
Poslední tipující: Traci
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Originální pojetí něčeho, na co se hezky vzpomíná..

02.04.2008 23:03:00 | Traci

zase nádhera,jako bych četla ve svých pocitech...

05.10.2007 08:07:00 | laura3

Básní jsem uchvácen - dík!

09.06.2007 12:13:00 | Bíša

Páni, jsem unesena. Chci taky svoje morfium!

03.06.2007 13:35:00 | Rhiana E. Nebresk

Basnicka je moc hezka , myslenka vznesena, jen ale pomalu s tim Morfiem....hihihi krasny den.

03.04.2007 10:11:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí