Vedro con mio diletto (Vivaldi)

Vedro con mio diletto (Vivaldi)

 

Až s poselstvím přijde hvězda

prastarého mlčení

světlo lásku nezaprodá

zlobě peněz mámení

 

Když své stíny umlčíme

přijde zcela nový Bůh –

Nekonečno nepromine

vášni ticho bez zásluh

 

U pokory mluví cit –

absolutní souznění –

umí Pravda zobrazit

kdy mám odejít?

 

Autor ARNOKULT, 24.01.2024
Přečteno 70x
Tipy 10
Poslední tipující: zde.neck, Anfádis, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí