proč to není jako dřív??

proč to není jako dřív??

Anotace: proč to neni jako dřív??

Má to smysl na rande chodit?
Má to smysl spolu se v lásce brodit?
Proč už to není jako dříve
Kam zmizeli ty krásný chvíle?
Proč už neříkáš mi Tomí a zlatí?
Co nám štěstí hatí?
Já věřím že jsi ta pravá,
Ta co smysl životu dává.
Snad to samé co já cítíš,
Snad jako já to se mnou dobře myslíš.
Já chci tě z opravdové lásky,
Na mé city mohou se uzavírat sázky.
Chtěl bych ať je to lepší,nebo jako dříve.
Chci opět zažívat s tebou ty krásné chvíle.
Věřím,že cítíš to co já,
Věřím..že budeš láska má.
Vím,nemáš to lehké,ale já taky ne.
Tvá odpověď mě nemine.
Nevím jak bude znít,
Ale neboj,nebudu na tebe klít.
Chci ale slyšet pravdu,nechci klamání.
Nechci totiž ve vztahu zklamání….
Autor Dindane, 03.04.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný,k zamyšlení

22.04.2007 21:10:00 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí