Sám proti času

Sám proti času

Anotace: Hudební text, koktejl touhy, sexu a smrti...

 

Jdu proti času

Mé přání se plní

Bosý na sněhu

Neslyším hranu co někdy zvoní

 

Sám proti času

Můj recept je tajný

Kompas v mém srdci

Návrat je marný

 

Jdu proti času

To jiní vzdali

Z mělké morálky

Polomrtví nevstali

 

Jdu proti času

Svírám tvá stehna

Vrásky v mé tváři

Na bíle šiji tepe tvá tepna

 

Pojď proti času

Mé tělo nelže

Nevím za jak dlouho

Opona spadne a tím všechno selže 

 

(Hanuš Šparlinek, 31.1 2024)

Autor Hanuš, 31.01.2024
Přečteno 94x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Narragan, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí