Probuzení

Probuzení

Anotace: To si tak procházím konverzace z dob nejkrásnějších chvil…

Rukou v ruce propleteni,
leží mu v náruči.
Každý výdech a nádech její,
pozoruje a prsty kopíruje její obočí.

S každým dotykem chvěje se ta kráska,
je to zimou, nebo snad láska?!

Omámen překrásnými pocity,
ze sna probouzí se.
Oči své přemáhám, silou je zavírám,
usnou znovu pokouším se.

Zas navštívit tu krásnou děvu,
znovu zakusit tu lásku a něhu.
Je to tady! Konečně!
Usínám a myslím na to až opět ulehneme společně.
Vším tím krásným opojením,
vždyť na tom zhola nic špatného není….
Autor Teorn, 31.01.2024
Přečteno 111x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Iva Husárková, Psavec, CULIKATÁ, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí