nakonec mě vynecháš

nakonec mě vynecháš

nakonec mě vynecháš

že já jsem se nikdy neměl

narodit

a co já životu dal

dilema

to sperma citu měli dávno zahodit

maratón života

měl běžet srdce král




jsem se nikdy neměl rád

i rodiče mi řekli

já jsem se nikdy neměl narodit

snad chtěli

abych je rozesmál?


já je rozplakal

já jsem se vůbec nikdy neměl dostat k lásce


příšerná

z nekonečna slov na mě svítí

a já sebou jdu cestu od vzteku přes nenávisti

že bych nadmul vzducholoď

mám cepelína

protože špatný ego
mizerná životospráva
a rozsekané kosti pospojované šrouby

kdo by zatraceně vznášel ...

nikdo!

mám jen dál závidět
vám šťastlivcům
jak dokážete krásou v dušičce
hladové city sytit

odolat špíně co též se může zrodit

ve člověku



jsem se nikdy neměl rozejít

roztikat řeku

k moři breků

měl jsem zůstat neživý

nevzkříšen

a mít boží klid

po miliardy heků


já jsem se nikdy neměl chtít

nebo

já jsem nikdy neměl chtít?
Autor J's .., 01.02.2024
Přečteno 87x
Tipy 21
Poslední tipující: Marten, RadekČ, Ophelia81, Žluťák, zde.neck, Dreamy, Iva Husárková, narra peregrini, nehledaná, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěknej žalozpěv...;-)až se úží dech...

02.02.2024 19:36:02 | Marten

Ano, bez dechu...

02.02.2024 09:16:54 | Ophelia81

jsem bez dechu... uf.. cítím každé slovo

02.02.2024 01:29:18 | narra peregrini

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí