Mámo!

Mámo!

Chtěl bych ti mámo říct,
jak jsem se dnes měl,
a možná i víc..

Chtěl bych ti mámo říct,
všechnu tu obyčejnost
mých všedních dní..

Chtěl bych ti mámo říct,
že už je mi dávno líp,
lži tím jdu jen vstříc..

Chtěl bych ti mámo,
chtěl bych ti tolik toho zas říct..
Autor Jirda, 02.02.2024
Přečteno 72x
Tipy 14
Poslední tipující: Iness, Rafinka, o3_gambit, Žluťák, zde.neck, mkinka, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí