Motýli

Motýli

Anotace: Pokus o..?

Šimrání v břiše,
když na mě tak tiše koukáš,
tiše jak voda,
co líně si teče doufáš,
že pohnu se lehce tím směrem co blíž si, zoufáš!
Trvá to dlouho,
tak dlouho jak věčno - neumíš čekat..
Přijdeš mi krásná,
krásná jak jaro
kdy voní vše v květu,
než dokončím větu,
už tvář máš tak blízko,
cítím tvůj dotek.
Chutnáš tak sladce,
měkce a svěže,
že motýli v břiše
přejdou až v leže.
Autor chuchmalka, 02.02.2024
Přečteno 112x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Jiří I.Zahradník, Žluťák, Frr, cappuccinogirl, zde.neck, Psavec, P.Balam, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

02.02.2024 16:02:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí