Lásce

Lásce

Anotace: Mezi řádky 2023

Motýl je krásný
jako Tvé oči.
Pomněnky vábivé,
co rybník zbarvil.

Okamžik jedinečný,
tělo je svatý grál.
Přivoní životem
i ženským symbolem.

Vím, jaká jsi
a u mě není prázdnota.
Rozděl se s krásou,
láskou má.
Hnědovlasá i vysmátá.
Jsi vyladěná a moje bruneta.

Moment.
Ňadra také akorát.
Paleta mokrá
a má závrať.
Vzpomínky na milovaní
i slov kolovrat.

Na kůži napiš si.
Jsem ten,
co do konce života
Tě má rád.
Krasomilo.
Nemám chlad.
Jsem tu pro Tebe
jako milý chlap.

14.02. 2023, 17.21.33
Autor mkinka, 06.02.2024
Přečteno 124x
Tipy 33
Poslední tipující: Misha, Paulín, Ďábel sám, Fialový metal, Karolínka, IronDodo, Iva Husárková, Marťas9, Marten, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšu si...

06.02.2024 16:38:46 | enigman

Potěšil jsi.

06.02.2024 16:46:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí