Studený slunce

Studený slunce

Probouzím se vedle tebe
Po stropě se zmítají stíny vycházejícího slunce
Myšlenek a studeného nebe
Byl to jenom sen

Jednoho zimního rána
Podívám se z okna a pak na hodinky
Žiješ příliš rychle
Tvůj taxík odjel před půl hodinou
Vracím se do postele

Dohrává deska-sovětský jazz
Cos' mi dal k Vánocům
Chci zase cítit vůní tvých cigaret
A tak šmátrám pod peřinou
A hledám zapalovač

Jednou jsi mi řekl:
Jednou se potkáme
Bude to dnes
Já myslím že loni
Po tobě zůstal jen polštář
S vůní Tvých dlaní
Autor Nikotinová víla, 10.02.2024
Přečteno 91x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Psavec, Marten, zde.neck, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou ne...dvakrát...

10.02.2024 17:08:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí