O Touze

O Touze

Anotace: Prostě "O touze" co více říci.

Tvá touha
je pouhá
myšlenka dlouhá

Toužíš
chtíčem se soužíš
kolem mě ploužíš

Něco si přát
chtěl bys rád
však může se to stát?!

Hryže do tebe
chce tě pro sebe

Odoláš?
Autor Mona, 03.04.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí