Sbohem....

Sbohem....

Anotace: Věnováno...Jemu I. ...

Klečím na trávě,
koukám do země,
kde naposled právě,
šeptám:“Zabte mě“!

Ve svitu měsíce ostří se mihlo,
tepající, zkrvavené srdce mi vytrhlo.
necítím,
nepláču,
rudou růži na rakev pokládám,
Tebe má lásko v srdci mám,
bez srdce na náhrobním kameni,
sedím a čekám znamení.
Vrahu, můj Miláčku!
Ze srdce ždímám poslední lásky kapičku,
lásku k Tobě pohřbívám...
Bez myšlenek a srdce, zvedám...
hlavu v noci tajně ke hvězdám...
Autor Optimistick, 03.04.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí