Řeka hluboká

Řeka hluboká

Anotace: Romantický duch

Hej, Ty řeko hluboká,
tečeš k mým nohám z daleka.
Kdopak z těch posledních chvil
z Tvého pramene vodu pil?

„Pila jedna dívenka”
Děvečka nebo hraběnka?
„Na břehu u vrby stála,
do dálky na Tě se dívala.”

„Za tou horou vysokou,
za tou řekou hlubokou,
čeká jenom na Tebe.
Neboj, usměje se nebe.”
Autor Romeo299, 18.02.2024
Přečteno 84x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí