Růže lásky

Růže lásky

Anotace: ...

Růže krásná, jemná a křehká,

v srdci mém vždy rozkvétá

Vůně Tvá mě omámí a hřeje,

do tmy noci mi světlo přináší

 

Barvy Tvé jsou jako plameny ohně,

rozžhavjí vášeň, co v srdci se skryje

Tvá něžnost a krása mě k Tobě přivádí,

v očích Tvých září láska, co se nikdy neztratí

 

Ve Tvém objetí klid nacházím,

ve Tvé náruči se cítím jako dítě

Tvoje lístky mi sladká tajemství šeptají,

láska je nekonečná a vždy v nás živá zůstává

 

V srdci Tvém i mém kvete,

růže lásky je náš věčný svatý grál

S láskou a oddaností Tě chci chránit,

abychom společně věčně šťastni mohli být

Autor Misha, 18.02.2024
Přečteno 100x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Chane, Frr, Psavec, Kan, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí