Lásce

Lásce

Anotace: Mozaika 2024

Milovala obrazy
a barvy nekonečna,
když přišel úsměv vlahý
a cítila ho mezi ňadry.

Zavřela oči
a vrátila si minulost.
Tam byla bytost
pro kterou chtěla žít.
Osud dal jí lásky
a pak poezií
učila se jít.

Byla to procházka,
co zadrhla se o zklamání
i to se stává.
Daleké jsou cesty
a ona jen se usmívá do dáli.

Kde jsi právě anděli?

Možná jednou
budeme zas v ráji.
Teď spojeni telepatií
i těšením.
Autor mkinka, 20.02.2024
Přečteno 149x
Tipy 36
Poslední tipující: jort1, Ďábel sám, Misha, kozorožka, Paulín, Stanislav32, martinaV, IronDodo, Iness, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělské potěšení duši těší, těší, aniž zhřeší ;-)

20.02.2024 20:35:09 | kozorožka

Ano, máš pravdu, milá Veroniko.

20.02.2024 20:53:02 | mkinka

To těšení je nejhezčí, jen aby se splnilo, přeji.

20.02.2024 20:07:13 | Paulín

Děkuji mockrát a objímám.

20.02.2024 20:11:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí