Dopis lásce

Dopis lásce

Anotace: Mozaika 2024

Říkám,
že jsem jako zmoklá slepice.
A nebo zatoulaná opice.
Směješ se a držíme se za ruce.

První slova byla,
že budeme mluvit o počasí
a skončili jsme u lásky.

Z nebe padají vědra.
Líbáme se.
Není zahálky.
Autor mkinka, 22.02.2024
Přečteno 101x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, jort1, Sonador, Iva Husárková, Marťas9, Paulín, IronDodo, Marten, Psavec, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí