Ach, zase jen sen…

Ach, zase jen sen…

 

Pohledem se vyhýbám,

tvým ebenovým očím,

zavíraje svoje, ať chci či ne,

stejně u nich zase skončím.

 

Nepomůže vyhnout se ti,

nepomůže nemluvit,

až všechno se zdá krásné,

tak se ze sna probudit.

 

Proto často bojím se,

těsně před usnutím,

že tě budu držet ve snu,

jež zmizí s procitnutím.

 

Vrátit se tam tuto noc,

na povel, na pomyšlení

usnout a už se nevzbudit,

do života, kde této lásky není.

Autor mokryhadr, 22.02.2024
Přečteno 124x
Tipy 12
Poslední tipující: Pacik, Marten, Frr, Chane, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Žluťák, Lesní žínka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

24.02.2024 22:04:39 | Mersi

Pěkná!

22.02.2024 21:16:28 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí