Zase

Zase

Znovu než nějakou přiměješ k tomu se do tebe zamilovat,
Ba dokonce tě snad i milovat!
Zamysli se nad tím jak moc slova dokážou ubližovat,
Kolik toho pak musí ta osoba překonat?
S tebou je to pořád dokola … říkáš jak ti chybím a jak mě máš rád,
Ale no tak přeci si tu nebudeme lhát..
Je to jako kdybychom spolu šli po cestě..
Ty jdeš a pokračuje sám a já mám stát..
A pak mám ukazovat city a ne se bát?
Tohle je otázka na kterou se budu vždy ptát,
Nebo je to jen v hlavě snad ?
Říká se že co není v hlavě je v nohách..
Tak jsem nachodila tolik,
že přemýšlím jestli mě to vůbec ještě bolí ?
Je mi jedno jak to vnímáš ty i okolí ..
Budu si dělat cokoli mě napadne,
A až i ten poslední cit k tobě jako růže uvadne,
Tak to vše zase začne být lehké a snadné..
Moje srdce bude opět chladné, mráz v něm opět zavládne !


A to je asi tak všechno co jsem ti chtěla říct…
S láskou či bez ní - Dee
Autor Zkažená666, 27.02.2024
Přečteno 120x
Tipy 6
Poslední tipující: Paulín, Žluťák, Psavec, Frr, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S láskou jsou trampoty, to každý ví, sedněte si třeba venku, a povídejte si, když máte o čem je to ok, když ne tak pa.

27.02.2024 19:19:40 | Paulín

Lépe bych to nevystihla Paulí :)

27.02.2024 19:29:05 | Zkažená666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí