Růžové psaní

Růžové psaní

Anotace: Takový starší romantický úlet, inspirovaný jednou krásnou básní...

 

Viděl jsem včera poštolku,
přistála u nás na dvorku
v časné hodině ranní,
v zobáčku nesla psaní.

Růžové bylo, od Tebe,
už u srdce mne nezebe,
zavonělo mi k ránu
záhonkem tulipánů.

Písmen pár pod stuhou bílou,
sdělilo mi zprávu milou:
Milý můj, již nejsi sám,
mnou jsi vroucně milován!

Autor Kozoroh 1, 27.02.2024
Přečteno 80x
Tipy 10
Poslední tipující: Pacik, o3_gambit, Chane, Psavec, Kan, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí