Hoax

Hoax

Anotace: Večer na Náplavce a dny následující


29.2.2024

Horizont světel odráží se od hladiny

jako měsíční svit od černi vln.

Poprvé plynou slova,

hlubší splynutí brání odcizení,

Sklenka martini a lahev piva, 

trpkost kouře na jazyku se nevyrovná

sladké slasti, která ve skrytu spočívá. 

Do zad bodáš pohled svůj, ale ne hněvem, 

pohyb kroků a boků si tě podmaňuje. 

Náklonnost druhého dne 

z tvé strany prýští skromně.

Proč se tak ostýcháš?

Ve snech mě provázíš,

čekáš celou tu dobu na mě?

Snad mě i sám od sebe políbíš

a můj záměr, abys poznal,

jak tě z celého srdce miluji,

najde cestu k tobě.

Autor Dáma z kavárny, 02.03.2024
Přečteno 60x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, enigman, mkinka, Chane, Žluťák, Psavec, Ondra, Tomcat, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě...

03.03.2024 11:34:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí