Jedenáctý dopis lásce

Jedenáctý dopis lásce

Anotace: Romantika 2024

Číslovka 2299
něco znamená.
Přečetl jsi
všechny moje básně?
Sám víš,
pro koho jsem je psala
v harmonogramu soužení.

Dneska jsem fotila západ slunce.
Pak přišlo šero a noc.

Zase samota.
Tíseň.

Čeká mě neumyté nádobí
a hromada prádla.
Prach padá
a do zapomnění se vkrádá.

Třináctá komnata
se zavírá.

Láska, co plní schránky
a bije na poplach
je v oblacích.

Uvidí Tě ještě někdy Šeherezáda?

Zavřela knížku pohádek
a poslední čárka byla vymazána.
Ani tečka tam není.

Někdy je touha silnější
a žije, i když druhý neví.

Ozvi se.
Skřítku.

Už je tma
a komu dát uvařené těstoviny?

Snědí je rýmy
a nebo člověk živý?

Hladím z dálky.
Autor mkinka, 03.03.2024
Přečteno 102x
Tipy 32
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Misha, Ďábel sám, Chane, IronDodo, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, piťura, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky tě hladím. Pěkná, ale smutná.

06.03.2024 20:36:30 | Paulín

Děkuji mockrát za slovní podporu. Ty to se mnou myslíš dobře a toho si moc vážím.

06.03.2024 20:37:20 | mkinka

V klidu třináctko, ze všeho dnešního, bude zítra hovno... :-D
S. Tip

03.03.2024 18:35:35 | Marcone

Děkuji za komentář, Macrone.

03.03.2024 18:41:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí