Remember

Remember

Zrozen z popela jako fénix
vnímat jsi mě naučila právě ty

psal jsem ti denně básně
a sic ti úsměv navodila a přišla sis vždy krásně

brala jsi mě s rezervou sobě vlastní
bojoval jsem o tvé srdce s veškerou mou vášní

dnes na sklonku již let
hledím s úctou do nebes
životem hodně poučen

přesto nikdy vzdát se tvého srdce nehodlám
a skonu svého po tvém boku posečkám

věřím že tomu bude za spoustu dní
miluji tě lásko.
Autor neptolius, 04.03.2024
Přečteno 85x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, Sonador, Psavec, o3_gambit, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvý báseňky je fakt krásný číst. Srdce rozbuší, schováš do svých řádků pořádnou porci citů, krásnej den tobě, měj se co nej:-)*

04.03.2024 10:55:02 | cappuccinogirl

Děkuji ti za komentář,těší mě když se báseň někomu líbí.

04.03.2024 12:58:58 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí