Dvanáctý dopis lásce

Dvanáctý dopis lásce

Anotace: Romantika 2024

Nemáš už plnou schránku?
Miláčku.

Pocity píšu do řádku.


Jsem pomněnka
a pořád hledám svítilnu.


Plné ulice lidí,
ale Tebe nikde nevidí.


Až v noci usnu,
budeš se mnou
ve snu.

Můj milovaný.

Zalátáme stehy
z nevidění.

Kolikátý rok?

Mnohý.

Dny,
co se nenaplnily.

Ach, lásko,
z knížek milostných.


Procitni
a nežijme již
bez sebe
v bolesti.

Přibližme se
a pookřeje krůček
nejen maličký.
Autor mkinka, 04.03.2024
Přečteno 96x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Misha, Ďábel sám, RadekČ, Fialový metal, Psavec, Narragan, kudlankaW, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je těžké na to psát
věřím v lásku, snad.
Už měla by jsi spát
on přijde ve snu za tebou.

05.03.2024 21:45:11 | Paulín

Děkuji za podporu básně a přeji krásné ráno.

06.03.2024 07:16:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí