Z výšky

Z výšky

Jsem vzduch a nebo voda
žít po tvém boku nikdy nebyla mi škoda

měl jsem vždy rád lidi kolem sebe
teď na všechny shlížím z nebe

píší tyto verše ve stínu kapradí
a těším se až opět mě tvé ruce pohladí

je večer, krásný čas
ležím a poslouchám tvůj krásný hlas

srdce tluče o závod
byla bys ten nejkrásnější života návod

kterak žíti šťastně navěky
muž se ženou a žádné ústrky

v mlhu se již rozpadám
do tvých snů se navždy propadám

miluji tě lásko moje
ať svět řídí lidé nebo stroje.
Autor neptolius, 05.03.2024
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Fialový metal, Marťas9, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi bezva a nejseš ani stroj ani strojenej
Líbí se mi, jak a co píšeš, moc ráda si u tebe nabírám živé vody:-)*

05.03.2024 18:43:48 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí