Tenkrát na výčitce

Tenkrát na výčitce

Jednoho dne se vrátíš

říkám zapadajícímu slunci
a mám velice silný pocit

že jsem ve hře

Pokynu temnotě jako někomu
koho jsem tolikrát viděl
přesto s ním nikdy nenavázal
hlubší vztah

to mi vyhovuje

rád s někým mlčím

V kině Lebka si promítnu
dávné chvilky
kdy jsem se ti díval do očí

mrkáním jsi mě o to
nepatrně okrádala
a byla podivně nemotorná

jelikož jsi mi ani jednou

nepadla do náruče
Autor Symbolic, 05.03.2024
Přečteno 88x
Tipy 18
Poslední tipující: Lesní žínka, Jan Kacíř, Tomcat, o3_gambit, cappuccinogirl, Paulín, paradoxy, Sonador, Marten, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsáno ...

05.03.2024 22:03:35 | cappuccinogirl

...velmi originální...;-)a sarkastický...

05.03.2024 19:13:45 | Marten

Pekná

05.03.2024 18:42:15 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí