Pro mou lásku

Pro mou lásku

Uprostřed lesa v mechu a kapradí
dívali se na sebe, čekali kdy jeden druhého pohladí

hlavou běžela ti spousta něžných slovíček
pomalu a něžně sundal si ji první střevíček

ruka sune se blíže klínu
neubráníš se vzpomínkám a trochu splínu

když poprvé ochutnáš její vnady
víš už jistě že nepotřebuješ žádné rady

splnil se ti životní to sen
a chceš navždy býti po boku její jen

tu ten příběh zdárně končí
jsou spolu dodnes a autor se s vámi srdečně loučí.
Autor neptolius, 06.03.2024
Přečteno 131x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, Jeněcovevzduchukrásného, Paulín, Žluťák, cappuccinogirl, Psavec, o3_gambit, Frr, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když láska hoří nejen ve vzpomínkách ;)
Krásný večer

08.03.2024 21:23:20 | Emily Říhová

V lese, jó v lese, tam se dějou věci...

06.03.2024 16:07:41 | Paulín

Loučení snad nebude na dlouho:-)
Piš své básně,
Tvoříš krásně...
Láskou planeš
Kéž nikdy nepřestaneš
Milovat:-**

06.03.2024 12:49:56 | cappuccinogirl

Potěšilo.

06.03.2024 09:20:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí