Z lásky

Z lásky

Anotace: ...

Z lásky k Tobě píšu básničku,

srdce mi zpívá jako ptáček

Tvá láska mě naplňuje štěstím,

jsi můj sluneční paprsek zářící

 

Ve Tvých očích vidím zázrak,

ve Tvém objetí najdu klid

S Tebou je život pohádka,

kde štěstí má vždy svůj důvod

 

S láskou Tvou duši mi zahřeje,

jako květina v zahradě kvete

Naše spojená srdce bijou,

v lásce nalezneme všechny tajemství světa

 

Společně osudem kráčíme,

naše srdce jsou jako jedno

Věčná láska náš život naplňuje,

nic na světě není krásnější a nesmrtelnější

Autor Misha, 06.03.2024
Přečteno 132x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Ondra, Psavec, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lituji, že nejdou dávat záporné supertipy

06.03.2024 22:14:47 | Iness

pokud se ti moje básně nelíbí, nemusíš je číst

07.03.2024 13:00:30 | Misha

Ach ta láska, věčná inspirace... ST.

06.03.2024 20:16:29 | Paulín

láska to je moje věčná inspirace, děkuji moc a moc si toho vážím

07.03.2024 13:01:02 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí