Beginning

Beginning

Za obzorem slunko dávno zašlo
ty za oknem, sklenku v ruce a právě ti to došlo

co za slova vyřkla tvá to ústa
zloba, vášeň nebo krutá pomsta

pere se to v tobě jako v mlýně
všecko vrátit a být zas ponořený v jejím klíně

lze snad vrátit zpět ten čas?
býti její láskou a vidět v tváři její jas

temnota již ve své hrdé pýše
koná co jest a ty hledíš z okna výše

chlad a divný pocit zaplavuje tvoje nitro
přeješ si vše zaspat a slyšet ráno dobré jitro

počátkem dne je to v tobě
s láskou vstáváš a ani památky po nějaké zlobě

líbáš ji na její božská ústa
příležitostí vyznat lásku bude spousta

uběhne den jako krátké zprávy
ona sedí večer na tvém klíně a v ruce šálek kávy

říkáš jak ji zbožňuješ
a srdce lásky navždy slibuješ

uléháme vedle sebe
a každý z nás by chtěl snést druhému modré z nebe

ruce láskou propleteny
usínáme, zkouškou lásky zoceleni.
Autor neptolius, 07.03.2024
Přečteno 73x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, Žluťák, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska tě pýchy zbaví
A z tvého hrníčku kávy
I ona bude pít...:)**

07.03.2024 14:44:58 | cappuccinogirl

Když je láska upřímná je to fajn

07.03.2024 14:08:01 | Mersi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí