Jak na to

Jak na to

Jsou dvě podoby lásky.
Ta první vílo nad jezerem oboustranná je
s energií bez hranic snadno ji snesem.
Ta druhá dívko rozkoše jednostranná je
jedinec ji neunese.
Ta první ženo skálou zrozená
je doteky tvořena.
Ta druhá bytosti s rozumem srovnaná je snůškou lží
a prázdných slov nacpaná.
Autor Monte, 07.03.2024
Přečteno 75x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, paradoxy, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí