Příběh ze staré fotky

Příběh ze staré fotky

Anotace: Nostalgická vzpomínka na lásku, kterou odvál čas

Dávno nejsem ta
naivní holka
zblázněná do pařížských ulic
s hlavou věčně v oblacích.

Dávno nejsi ten
překvapený mladík,
co spatřil holku v davu
a váhal za ní jít.

Splnil se nám sen,
bylo nám právě dvacet.
Láska jako trám
a svět byl jenom náš.

Jarní vánek mi Tě připomíná,
přestože nás odvál čas
a oba dnes tančíme
s těmi pravými.

Začíná březen a má vzpomínka
na okamžik ožívá
a potom zase mizí
jako příběh ze staré fotky.
Autor mňousek, 08.03.2024
Přečteno 103x
Tipy 7
Poslední tipující: Pacik, o3_gambit, Žluťák, Marťas9, ella_ha, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí