Time to Go

Time to Go

Anotace: a hned

Chci ti snýst modrý z nebe
ale proč?
Udělal bys pro mě to samé?
Ty hloupý starý pane?

Chci od tebe pryč
navždycky, definitivně a bez návratu
ale zamotals mě do pevnýho drátu
už sotva dýchám.

Lapám po dechu
a modlím se, abys mě nechal jít.
Mou vůli už se zlomil,
chci zmizet, jak pára se vytratit.

Odejít a nemuset nic vysvětlovat.
Utéct pryč a nenechat to nastat znova
Autor Květa, 04.04.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"pověsíme na svý rty iluze"

07.04.2007 20:50:00 | Jirda

Vím komu je ta básnička a vím jak se cítíš.. Chci ti říct, že tě mám rád a držím ti palce.A jsem s tebou ;) Malá moje...holko Květojc

J.

07.04.2007 20:48:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí