Chci...

Chci...

Anotace: Zítra už to přijde...

Chci už být s Tebou v Hřešicích,
chci od Tebe slýchat, že mě chceš čím dál víc.
Smaž to, co bylo dřív,
užijem si spolu, co Ti jinýho mám říct?

Chci Tě celého, od hlavy po paty,
srdce se mi rozbuší, když slyším, že tam budeš Ty.

Už, aby ten čtvrtek byl,
čas pro mě strašně pomalu běží,
chci abys se mnou nejkrásnější chvíle zažil,
představuji si, jak vedle Tebe při svitu hvězd ležím.
Autor Isabela - Easynka, 04.04.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí