Miluju

Miluju

Anotace: Že by zase pro Míšu? :-))

Jsi slunce v mojí duši,
jsi srdce které buší.

Jsi krev která mnou protéká,
jsi smysl mého života.

Jsi ta pro kterou stojí žít,
jsi ta,kterou chci políbit.

Jsi ta, kterou miluju
a milovat vždy budu.
Autor Hops, 04.04.2007
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí