tak nějak

tak nějak

tak nějak
otupěl jsem i tvým snům
tak nějak plně koukám
do zdi

relaxuj
to bude okay

ze zdi už kloužou prsa sličný hvězdy

tak nějak plakátu
dívky která je má modla
usínám

ač lapu bez hmatu
slzy slov roztříštěných
jako bys mě bodla
včelko pro svůj úl …


máš v kufříku nosítka
co bude život můj?

tak nějak umřel jsem
než vyšla intimní

slova

zas jen slova objímej

slova jsou tvá prosítka

jak v herbáři motýl nad nímž teď bádáš

tak nějak
opuštěn

tak nějak v ústrety

sólu těch nočních žen

když ladí modré rty

relaxuj
to bude okay

tvůj puls už tepe o mety

a já jsem hotovej

tak nějak nesahej
ale jen koukej


nalakuj si i nehty
ženo nad otrokem

že váhal celý akt
uondán z objetí
popálený srdcem

zíráš

tak nějak zhasí nám
Autor J's .., 18.03.2024
Přečteno 97x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Kacíř, narra peregrini, Ophelia81, Iness, Anfádis, Pampalini, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. nám *

19.03.2024 18:55:52 | narra peregrini

Tak nějak otupělá
i já jsem někdy celá,
nebo je mne polovic
nebo nic
nezbývá
není co lakovat
si na růžovo
tož možná proto
na modro jsem se naučila:-)**

18.03.2024 11:10:56 | cappuccinogirl

mně se ale růžová líbí
i nelakovaná
růžová ta mi stále chybí
asi je radši sama
a nechce být jen má :)*

18.03.2024 15:53:54 | J's ..

Nebo chce... jen k tobě musí doletět ten pravej PINKlej míček:-)**

18.03.2024 16:05:02 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí