Dnes a naposledy

Dnes a naposledy

Dnes to bylo asi naposledy,
kdy zkoušel jsem Tě neminout,
mířil jsem na přesné terčů středy,
toho nedalo se nevšimnout.

Dnes to bylo asi naposledy,
kdy letmo slyšel jsem Tvůj hlas,
rozbíjel silné, těžké ledy,
aby žár prostoupil a neuhas.

Dnes to bylo asi naposledy,
do budoucna - snad jen náhodou,
dva vzdalující se břehy,
bez lávky k sobě nemohou.

Dnes to bylo asi naposledy,
zítra, možná, budu jinak mluvit,
nepopsatelné okamžiky něhy,
do prázdna postele se tulit.

Dnes to bylo asi naposledy,
zamávám na rozloučenou,
spálím mosty, postavím stěny,
tím dám všem na srozuměnou.

Dnes to bylo asi naposledy,
ostré břity - vzkazy jimi vryty,
kolem úst mazány lahodné medy,
za sladkostmi hořkosti skryty.

Dnes to bylo asi naposledy,
nikdy více - never more,
rozhodnuto zrána této středy,
tak bolestivý heart hard core
Autor Seegr, 18.03.2024
Přečteno 83x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, Iness, Anfádis, Marten, Vivien, Žluťák, Chane, o3_gambit, cappuccinogirl, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí