Plamen lásky

Plamen lásky

Anotace: ...

Plamen lásky nás přestal hřát,

v srdci zůstal jen chladný stín

Časem se nám cesta rozdvojila,

propast mezi námi začala růst

 

Ta síla v nás stále jiskří,

ta nezkrotná vášeň vnitřní

Plamen nový může se propudit,

nechat ho zase plápolat

 

Znovu se v tváří v tvář setkáme,

do očí bez lží si pohlédneme

Ten známý žár možná ucítíme,

plamen lásky v nás znovu vzplane

 

Nikdy není pozdě na nový začátek,

na obnovení toho, co nám chybělo

Jen stačí vzít odvahu za ruku,

dovolit plameni lásky znovu hořet

Autor Misha, 18.03.2024
Přečteno 97x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Marťas9, Frr, Paulín, Anezka.M, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, jen stačí málo a už se rozhoří vášeň lásky. ST.

18.03.2024 20:45:20 | Paulín

děkuji moc, moc si toho vážím, přeju si, aby se mezi námi opět rozhořela vášeń lásky, ale bezúspěšně

19.03.2024 18:42:19 | Misha

Krásně řečeno:D

18.03.2024 20:28:41 | Anezka.M

děkuji za komentář i zastavení

19.03.2024 18:42:40 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí