S křídly

S křídly

Anotace: :)

Maluji slovy
lásku bez výčitek
s paletou plnou něžných slov.

V náruči květy různých kytek
s půvabem něžným bez katastrof.

Křídla Ti nesu z chmýří kuřat
co zbyla v koutcích pod trávou
mohou Tě v chladu pěkně ohřát
a nebo pronést oblohou.

Neříkej mi,
že jsi tu šťastná
že Tě to ticho nezmáhá.

Stále jsi milá a taky krásná
srdce však něco postrádá.

Obejmu Tě svými křídly
vezmu Tě sebou do oblak
vzlétneme s vážkami a taky šídly
spolu lze překonat všechen strach.

Autor Ďábel sám, 19.03.2024
Přečteno 97x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, IronDodo, Paulín, martinaV, Marten, Ondra, Frr, Chane, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krása.

19.03.2024 08:31:23 | mkinka

díky

19.03.2024 09:20:30 | Ďábel sám

Rádo se stalo.

20.03.2024 17:33:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí