Mé lásce

Mé lásce

Stojíš ve stínu vzrostlých palem
Život s tebou, dostal jsem já darem

S tak sobě vlastní křehkostí kráčíš
Pluješ oblaky a oči všech vždy na sebe stáčíš

Vlasy ve větru ti krásně vlají
Jen já vím, jakou vůni v sobě tají

Dotknout, se tvého hebkého těla
Většina mužů by jistě chtěla

Nedovolím to však nikdy více
Držíc za ruku, políbím tě přede všemi na tvé perleťové líce

Miluji tě.
Autor neptolius, 19.03.2024
Přečteno 108x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Paulín, girasole, Anezka.M, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása:D

19.03.2024 14:46:34 | Anezka.M

Děkuji moc

19.03.2024 15:08:39 | neptolius

Hezké.

19.03.2024 13:41:55 | mkinka

Jsem rád že se někomu mé básně líbí.

19.03.2024 13:50:08 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí